zap

what the zap

zap all people is een creatief webbureau in Berchem in Antwerpen.

We werken vooral voor culturele en socio-culturele organisaties, maar als ze het ons vriendelijk vragen, zetten we onze expertise graag voor iedereen in.

Wij zorgen voor een mooi design en een gebruiksvriendelijke website die goed gevonden wordt in zoekmachines.

We bekijken welke interne processen we kunnen optimaliseren: kunnen we dubbele input vermijden door gegevens uit te wisselen met andere systemen? 

We bepalen welke doelen er moeten worden behaald in de website en hoe we dit het best kunnen realiseren: inschrijven voor activiteiten, tickets kopen, awareness creëren, inschrijven op de nieuwsbrief, informatie aanvragen, jullie volgen op facebook...

Creatief webbureau! What's in a name. Zo is het duidelijk dat we creatief zijn ... websites maken, en als team in een bureau werken. Duh!?

de zappers

Ons bureau bestaat uit 6 gedreven zappers die volledig op elkaar zijn afgestemd. Ons werkgebied gaat van grafisch design, UX design, usability, webanalyse tot backend-, frontend- en API development. 

Walk the zapway

We houden van rechtstreekse communicatie tussen klant en uitvoerder en maken de zaken niet ingewikkelder dan ze zijn.
Geen dure woorden of fancy cars. Enkel ronkende titels.

We luisteren naar jouw verwachtingen en noden. We bepalen samen de doelen voor jouw website en hoe die behaald kunnen worden. We tekenen een intuïtieve structuur uit voor de website en besteden veel aandacht aan het design. Daarbij zoeken we steeds een evenwicht tussen functionaliteit en creativiteit. 
Form vs function - you know...

We ontwikkelen de website in het open source CMS Drupal (verkiezen 8  boven 7, 6 en lager) en staan ook na de opleiding en oplevering steeds klaar om je te helpen je website zo goed mogelijk in te zetten.